EK Amateurs 15/07 & 16/07

Beste vrienden, BAC organiseert het Europees Kampioenschap amateurrijders 2024 ! 2 rennen op maandag 15 juli te Oostende : • 2.400 € 3 jaar en ouder , tot 5.000 € , 2050m , TF • 2.400 € 3 jaar en ouder , tot 12.000 € , 2400m , TF op graspiste 2 rennen op dinsdag 16 juli te Ghlin : • 3.600 € 3 jaar en ouder , tot 9.000 € , 2300m, inter • 6.000 € 3 jaar en ouder , tot 25000 € , 2300m , TF Graag hadden wij een oproep gedaan om talrijk in te schrijven a.u.b. Voor ieder ingeschreven paard, ontvangt de eigenaar een vergoeding van 125 €, en zijn de inschrijvingen ook gratis ! Bedankt voor jullie medewerking. Belgian Amateur Club

export/import

export/import Om met een in België gestationeerd paard in het buitenland te lopen, moet een tijdelijke export aangevraagd worden bij de Belgische federatie! Deze export is 6 maanden geldig voor Frankrijk! Als het paard bijvoorbeeld op 01/02 in Amiens loopt en op 10/02 opnieuw in Mons loopt en na 20/02 in Frankrijk, is het noodzakelijk om een tijdelijke export aan te vragen van België naar Frankrijk (update van de verdiensten en perfos).

Voor buitenlandse paarden gestationeerd in België, is een definitieve export vanuit het betreffende land naar België verplicht!

Voor buitenlandse paarden gestationeerd in het buitenland is een tijdelijke export vanuit het betreffende land naar België verplicht!

Hippodroom van Mons

Dringend bericht van de hippodroom van Mons zie rubriek "info"

programma van de 3de kwartaal 2024 is beschikbaar bij "koersuitschr. Q3"
Vestigingsnummer

We vragen aan al onze leden om zo snel mogelijk hun vestigingsnummer door te geven! Dit nummer is verplicht voor alle transacties (verkopen, geboorten, enz...). Dit nummer kunt u verkrijgen via de site "HorseID". Gelieve zo snel mogelijk het nodige te doen.

Met vriendelijke groeten

bericht aan elke paardenhouder (zie info) het houdernummer moet meegedeeld worden aan de federatie!
INRICHTINGSNUMMER BCP (zie info) dringend !
Identificatie BCP dringend !

Zoals u weet, moeten sinds 9 februari 2022 bedrijven met paardachtigen geregistreerd zijn in HorseID. Hoewel al veel vestigingen in de database zijn opgenomen, hebben we gemerkt dat veel van uw fokkers nog niet de stappen hebben genomen om hun situatie te regulariseren.

Op dit moment is het nog wel mogelijk om legitimatie zonder vestigingsnummer aan te vragen, maar vanaf 1 november is dit niet meer het geval.

HorseID accepteert geen aanvragen meer zonder vestigingsnummer en Sirecloud zal hierop worden aangepast. (Het is niet meer mogelijk om een identificatieverzoek door te geven aan de CWBC als er geen geldig vestigingsnummer is ingevuld).

Om vertraging in de verwerking te voorkomen, is het daarom belangrijk om uw fokkers nogmaals op de hoogte te stellen van deze verplichting.

Alle praktische informatie en een verklarende video vind je op de website van het CBC: https://cbc-bcp.be/fr/mijn-inrichting/

Verplichtend zich te registreren via HorseID.

Deze site maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw surfervaring te verbeteren. Ze laten ons ook toe beter in te spelen op uw behoeften en rekening te houden met uw voorkeuren. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik van deze cookies.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙